Traficul pe Podul Prieteniei ar putea fi întrerupt

Centrul de Contact Giurgiu a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, cu privire la faptul că, în ziua de 13.04.2022, pe teritoriul Districtului Ruse vor avea loc trei proteste, la diferite intervale de timp, după cum urmează:

În intervalul orar 09.00-11.00pe drumul I-5- VelikoTarnovo-Ruse, în zona nordului rutierIvanovo-Mechka, cu oprirea traficului pentru ambele sensuri de deplasare, pentru aproximativ 30 de minute.

În intervalul orar 11.00-14.00, pe drumul I-II Ruse-Varna, în zona sensului giratoriu de la kilometrul 1-493 din municipiul Ruse, cu oprirea planificată a circulației rutiere pentru ambele sensuri de deplasare, timp de aproximativ 20 de minute.

La ora 18.00, pe drumul II Ruse-Silistra, cu suspendarea planificată a circulației rutiere, pe ambele sensuri de deplasare, pe o perioadă de timp neprecizată.

Având în vedere aceste aspecte, traficul rutier pe tronsonul Podului Prieteniei Giurgiu-Ruse ar putea fi întrerupt parțial.

Menționăm că la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu vor fi luate toate măsurile necesare, în vederea fluidizării traficului rutier și asigurarea cu operativitate a controlului de frontieră.

În continuare, recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, să utilizezetoate celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic,recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *