Traficul pe „Podul Prieteniei” Giurgiu – Ruse va fi oprit pentru lucrări de reparaţie

În perioada 26 – 29.04.2021, în intervalul orar 20.00-24.00 al fiecărei zile, traficul pe „Podul Prieteniei” Giurgiu – Ruse va fi oprit, pentru realizarea unor lucrări de reparaţie  ale  carosabilului.

Pentru aceeași perioadă, în afara intervalului orar respectiv, când circulația nu este oprită, traficul în zona care necesită reparație se va desfășura pe o singură bandă de mers și va fi reglementat de indicatoare rutiere.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, a  fost informat azi 23.04.2021 asupra acestor măsuri de către Direcția Regională a Poliției de Frontieră Bulgare Ruse

Persoanelor care doresc să tranziteze frontiera națională prin PTF Giurgiu, în această perioadă, li se recomandă să utilizeze toate celelalte puncte de trecere de la graniţa cu Bulgaria, pentru evitarea aglomerărilor.

Pe site-ul Poliției de Frontieră – www.politiadefrontiera.ro- găsiți  aplicaţia Trafic on-line cre prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *