web analytics
Giurgiu-Tribune

Transportatorii la control

În această dimineață, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Giurgiu, în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier, au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, totodată, verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 pe timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Astfel de acțiuni vor fi desfășurate zilnic şi în perioada următoare.

În cadrul acțiunii desfășurate, poliţiştii au verificat peste 50 de autovehicule şi au legitimat peste 90 de persoane.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.630 de lei, dintre care 7 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală conform Legii 55/2020, restul reprezentând alte abateri la regimul rutier.

Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să adopte o conduită preventivă în trafic, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren!
Totodată, le recomandăm să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție atât în mijloacele de transport în comun cât şi în celelalte locuri unde este obligatoriu, să nu se expună la riscuri!

Alexandra Buzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *