“Traseul Teilor” din Comana , luat cu asalt de biciclisti

Duminica, 17 iunie, in Parcul Natural Comana din Judetul Giurgiu, iubitorii sportului pe doua roti au fost invitati la o ruta cicloturistica inrt-un tur ghidat pe “Traseul Teilor” ; Parcul de aventură Comana → Fântâna cu Nuc → La Țarc → Fântâna de la Pod →Rezervația de ghimpe → Mănăstirea Comana → Casa Comana.

Traseul cu o dificultate până la medie, este amplasat într-una din cele mai pitorești zone ale parcului natural, desfășurându-se aproape integral prin pădurea de tei din apropierea localității Comana.
Pe ruta compusă din drumuri forestiere pietruite , nepietruite si drumuri publice asfaltate, rangerii parcului au prezintat grupului in scurte pauze, informații turistice și de specialitate.

Traseul este recomandat familiilor, amatorilor de ciclism, iubitorilor de natură, indiferent de vârstă, gen sau domeniu de activitate, care dețin sau utilizează o bicicletă tip MOUNTAIN BIKE.
Punctele e de interes touristic ale zonei sunt; Mănăstirea Comana, Fântâna cu Nuc, Fântâna de la Pod, Complexul touristic, Casa Comana.
In plus , între Balta Comana (a doua deltă a României), satul Mihai Bravu și satul Comana, se afla Rezervația de ghimpe “Oloaga Grărdinari.

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *