În centrul orașului, în fața Teatrului Tudor Vianu aromele îmbietoare de pește și fructe de mare se simt de la distanță. Taverna Racilor a revenit la Giurgiu și timp de trei zile ( 28 ,29 și 30 dec.) le vor oferi giurgiuvenilor preparate din pește și fructe de mare, după rețete consacrate și cu ingrediente secrete.
Deja, piața de pește pe roți a adunat zeci de clineți de la primele ore de deschidere, iar giurgiuvenii pofticioși au putut experimenta gustul specific de paella, sau creveți în sos de usturoi, caracatiță, scoici, midii și alte tipuri de delicatese ale mării. Cel mai bine s-a vândut însă celebrul păstrăv somonat, un preparat cu carne dulce și roșie, cu puține oase și gust deosebit.
În ceea ce privește prețurile, sunt pentru toate gusturile, sau mai bine zis atât cât să poți să-ți permiți, măcar o dată , să încerci ceva ce nu gătești în fiecare zi.