Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 67 de ani, din localitatea Toporu, județul Giurgiu.
Acesta s-a înecat cu o bucată de carne, după sacrificarea porcului, iar viața nu i-a mai putut fi salvată.
În după-amiaza zilei de sâmbătă, 14 decembrie, în jurul orei 15:25, polițiștii de la Secția Rurală nr. 5 Giurgiu au fost anunțați de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean despre decesul unui localnic din Toporu, care s-a produs în propria locuință, în timpul unei mese.
„Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la spital în vederea efectuării autopsiei. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis pentru giurgiuveanul.ro Ionela-Lucica Găujăneanu, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.