Un conducator auto a lovit un minor pe o trecere de pietoni din Giurgiu și a parasit apoi locul accidentului

Când s-a întamplat și când a dat  IPJ Giurgiu  informații presei locale 

S-a intamplat miercuri, 12 ianuarie 2022. Este vorba despre un accident care a creat multă curiozitate în oraș, fiind vorba despre un minor minori accidentat pe o trecere de pietoni și despre un șofer care a părasit locul accidentului și și-a ascuns mașina. Despre acest eveniment rutier, IPJ Giurgiu a informat oficial presa locală la 6 zile de la eveniment, marți, 18 ianuarie.

Marți seara, IPJ Giurgiu a informat oficial presa locală că miercuri, 12 ianuarie ora 17.47, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu, un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor un minor de 16 ani, din Giurgiu care traversa regulamentar strada, pe trecerea de pietoni.

Accidentul a aparut la știrile postului Tv Antena 3, la ora 18.00, cu precizarea că adolescentul este sportiv de performanța la lupte greco- romane.

Mai mult decât atât, acesta , conform Antena 3 , si-a riscat viata realizând în doar câteva secunde pericolul în care se aflau alți trei colegi angajati odata cu el în acea traversare.

Spontan si curajos, Marian, căci acesta pare a fi numele, conform sursei media menționate, i -a r fi împins pe ceilalti doi colegi, salvându-le viața în ultimul moment.

Conform IPJ Giurgiu am aflat în seara de marți, 18 ianuarie, că ”minorul a fost transport la Spitalul Județean în vederea efectuării de investigații de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

Conform IPJ Giurgiu, conducatorul auto a părăsit locul evenimentului, fără încuviințarea organelor competente astfel că polițiștii din cadrul Poliției Municipiului au fost nevoiți sa identifice atât autoturismul, cât și conducătorul acestuia.

În scurt timp a fost identificat atât conducător auto cât autoturismul, parcat pe o stradă din oraș, prezentând avarii corespunzătoare evenimentului rutier.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *