Un consilier PNL și-a dat demisia din Consiliul Local Giurgiu

După plecarea lui Alexandru Vladu (ALDE) din Consiliul Local Giurgiu, fiind declarat incompatibil de ANI, un alt scaun din sala de ședințe a rămas liber.

Consilierul Local Milan Peicea și-a depus demisia din Consiliul Local, documentul fiind înregistrat la primăria Giurgiu, marți, 22 noiembrie.

Azi, în ședința Consiliului Local, ultimul punct de pe ordinea de zi a fost constatarea încetării de drept a mandatului de consilier a lui Milan Peicea și vacantarea locului acestuia.

Demisia consilierului PNL vine în urma numirii acestuia, ca membru, în Consiliul de Administrație a Zonei Libere Giurgiu, ceea ce îl face incompatibil cu postul de consilier local.

Acum, PNL Giurgiu trebuie să stabilească cine va veni pe locul lăsat liber de Milan Peicea, pentru că, potrivit informațiilor noastre următorii pe listă ar fi Nicoleta Turcu, Robert Costache și Andrei Săndel.

Peicea Milan a fost ales consilier local pe lista PNL și  validat în funcție pe 14.10.2020, de Judecătoria Giurgiu. A depus jurământul în ședința Consiliului Local din 22.10.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *