Un medic nou, de azi, la UPU Giurgiu

Președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu ne dă azi o veste bună, anunțând pe contul său de socializare că un medic rezident din Timișoara sosește astăzi la Spitalul Județean Giurgiu pentru a asigura permanența la UPU, unde în prezent, țin piept  numărului mare de îmbolnăviri cu Sars CoV 2 doar doi medici care fac ture de 24 pe secție urmate de doar 24 de repaos.

Iată mai jos întrreg textul postării;

https://www.facebook.com/dumitrubeianu

‘Unitatea Primiri Urgente mai face fata numărului mare de îmbolnaviri cu Sars CoV 2 doar datorită celor doi medici disponibili, Bogdan Vârsan și Nectara Hovnanian, care fac ture de 24 de ore in secție cu doar 24 repaos. Sincer, nu găsesc cuvinte suficient de apreciative pentru ei…

Altfel, inclusiv reprezentantului Sindicatului “Solidaritatea” i-am refuzat o întâlnire, pana înțelegem toți semnificatia acestui cuvant.

Un “strop de bine” sosește după amiaza, in persoana d-nei doctor Diana Filimon, rezident din Timișoara, care a acceptat detașarea la sectia UPU a spitalului nostru.

Pentru dumneaei, aplauze de bun venit!

Domnului primar Anghelescu îi revine onoarea sa o conducă sa bea apa din Dunăre, numai după ce rezolva problema cazării!’

Camelia SACHETTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *