Un mic pas pentru omenire, un ”MARE” pas pentru politica giurgiuveană

Scena politică giurgiuveană a înregistrat azi o mutare care va schimba semnificativ viața locuitorilor din municipiul Giurgiu, a celor din județ, din țară și chiar viața la nivel planetar. 

Celebrul viitor consilier local, dat afară din ALDE, și-a găsit o nouă dragoste, deci o nouă doctrină, un nou partid de unde să-și strige dezamăgirile și suferința profundă, că nu a fost uns ca și consilier local. Ghinion.

A ales PSD Giurgiu, bravo lui, nici că se putea mai bine, deci să fie primit, numai că, înainte de a-l vedea în live-urile din Sufrageria TV, de lângă draperia mov, împroșcând în opoziție, e bine să ne amintim pe cine a proslăvit dl. Remus și de cine sau de câți s-a lepădat până să ajungă lângă panoul cu trandafiri.

Acum niște ani, s-a aciutat pe lângă Florian Nicolae, care deputat fiind, cu televiziune în dotare, era o rampă numa bună pentru a-și face niscai imagine, cum altfel, prin Educație Juvenilă – o emisiune în care își citea de pe foaie chiar și numele.

Când n-a mai mers cu tv-ul, iar Florian Nicolae nu mai era pe cai mari, domnul actual social-democrat s-a lepădat rapid și la fel de rapid s-a lipit de un alt om politic giurgiuvean…Alexandru Vladu, aca, ALDE.

Așadar, a urmat o nouă epocă de preaslăviri și preamăriri, laudatium dus la extrem, ceea ce i-a asigurat un loc bun, elibigil, pe lista de consilieri ALDE, la alegerile din 2020. Nu spunem că n-a muncit în campania electorală, dar n-a fost să fie. Alexandru Vladu a juns consilier, Remus Gușă, nu. Ghinion.

Să nu uităm că domnul mai sus menționat a făcut o pasiune și pentru Adrian Anghelescu, nelipsit din emisiunile sale online și lăudat până la stele și înapoi, o dragoste care s-a încheiat brusc după ce Adrian Anghelescu a ajuns primar și nu a avut disponibil un post pentru fanul nr. 1

Așadar, izgonit din ALDE și rămas fără partid, Remus Gușă a bătut la singura ușă disponibilă șă primească fiii rătăcitori. Se va lepăda și de această dată? Sigur că da, asta dacă nu i se oferă vreun loc călduț prin vreo instituție, că tot vine rotativa și cu capitalul său electoral ”uriaș”, PSD nu poate rata o portavoce cu notorietate.

Oricum, pentru ”singurul partid frecventabil” ( n.r. citat (4) Remus Gusa | Facebook), semnarea adeziunii acestui personaj a fost atât de importantă, că niciun lider al social democraților nu a scris vreun rând. Doar o poză la panoul roșu, dl Remus fericit la culme, dl. Mina…nu prea.

Acesta este un pamflet, căci dacă n-ar fi, nu s-ar povesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *