Giurgiu-Tribune

Un primar aburit, dar vigilent-foc, refuza ajutorarea copiilor din localitate

Oganizatia Judeteana a Femeilor Liberale Giurgiu a desfasurat joi, 09.02.2018 ,o actiune in comuna Vedea .
Au fost stabilite astfel doua intalniri cu doua grupuri de copii defavorizati , micutii urmand sa primeasca un zâmbet adus de darurile pe care Dana Andreea Danciu, preşedinte OFL Giurgiu, le-a pregătit împreună cu echipa sa. S-au stabilit doua grupuri pentru ca participantii sa nu fie nevoiti sa parcurga distante mari de-a lungul comunei .
Scopul actiunii OFL Giurgiu de vineri a fost promovarea importantei educatiei in scoli si incurajarea copiilor de a invata .
In primul loc de intalnire, Dana Danciu le-a vorbit celor aproximativ 30 de copii prezenti despre importanta si rolul scolii in formarea lor ca oameni de baza ai societatii .


In cel de-a doi-lea loc de intalnire, unde asteptau in jur de 70 de copii , nu a mai avut loc nici dialogul cu micutii, si nici darurile nu au mai fost date , iar in loc de zambete de multumire , a aparut mutra destul de acra a primarului PSD al localitatii , domnul Balan Marian care si-a manifestat dezacordul fata de actiunea OFL, pretextand ca pentru aceasta intalnire trebuia autorizatie!!!!!

Mai dom ‘ primar, da’ multa lege cunoasteti!

De mentionat ca dl. primar chemase si politia , care nu a intervenit la izgonirea liberalelor, ci a privit evenimentul din departare , pentru ca nu se petrecea nimic violent ori illegal! In plus ar fi trebuit sa ii puna si fiola primarului care aba coborase din masina in vazul multimii.
Huiduit de cei ce asteptau ca actiunea sa aiba totusi loc, primarul aburit de alcool si aiurit de la atata informatie vis-a vis de asemenea situatii, a ridicat la inceput tonul, sa se auda mai tare. apoi pentru ca nimeni nu a vrut sa se certe , sa tipe , ori sa instige la violenta, a trebuit sa coboare tonul si sa insiste ca “nu e voie’.

Ba da, dom’ primar , e voie! Ca nu e miting , nici protest,  ci doar o actiune a OFL si atata timp cat nu este campanile electorala , E VOIE!

Actiunea OFL de la cea de-a doua intalnire nu a mai avut loc in cele din urma , pentru ca dom’ primar nu a vrut si nu a putut sa inteleaga, ori sa se trezeasca atat de repede cat sa priceapa cati copii a dezamagit!!!!
El a insistat ca apara copiii sa nu cumva sa li se imparta droguri!!!!

Breaking news pentru dom ‘ primar PSD – Vedea Balan Marin : produsele ambalate , sunt controlate din mai multe puncte de vedere inainte de a fi comercializate .
Si mai mult decat atat , intrebam pe dom’ primar , singura persoana aflata la ora aceea in stare de ebrietate la eveniment ; cam cati dealer de droguri ati pomenit impartind substante ilegale intr-un grup la vedere si cu politia sufland in ceafa?
Dom’ primar si la nunti, botezuri, inmomantari, pomeni , se strange lumea FARA AUTORIZATIE!!!!!
Daca asa actionati cand vine cineva sa va dea “ de pomana “, vorba aia , nici nu vrem sa stim cum faceti cand la poarta striga un grup de copii “ primiti mos-ajunul?”

Camelia Sachetti

Visits32 Visits 1 Visits 790266

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *