Un singur vaccinat depistat pozitiv cu coronavirus la Spitalul Județean Giurgiu

În ultima lună a crescut numărul celor care se prezintă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Giurgiu cu simptome specifice noului coronavirus, în timp ce alte persoane solicită de acasă ambulanța având simptome similare. Toate aceste persoane sunt testate în laboratorul Spitalului Județean Giurgiu, care, numai în ultima lună ( 15.08.2021 – 13.09.2021) a efectuat 1.822 de teste.

Dintre acestea 326 au fost pozitive cu noul coronavirus, o singură persoană fiind vaccinată. Potrivit Spitalului Județean Giurgiu, aceasta a manifestat o formă ușoară de boală și a fost internată în secția de Boli Infecțioase, unde sunt tratați pacienții cu COVID-19.

Conform metodologiei, centrele de testare introduc în mod direct rezultatele testelor realizate, urmând ca de la nivelul Direcțiilor de Sănătate Publică să fie realizată ancheta epidemiologică.

Reprezentanții Spitalului Județean Giurgiu subliniază importanța vaccinării, pentru protecție împotriva infecției cu COVID-19 și pentru protecția persoanelor din familie sau din comunitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *