web analytics
Giurgiu-Tribune

Unanimitatea a murit . Duca-se !

 

Cu toate masurile de siguranta pe care si le-a luat Liviu Dragnea si camarila lui , n-au reusit nici macar sa se-apropie de scorul obtinut de nea Nicu la Congresul al XIV- lea al PCR , care s-a desfasurat tot la Sala Palatului in luna noiembrie a anului 1989 .
Atunci , in noiembrie 1989 , Ceausescu si clica lui s-au votat in unanimitate , iar dupa o luna si jumatate le-a dat istoria un sut in cur de nu si-au mai revenit complet , sau ma rog aproape complet decat acu’ dupa mai bine de 28 de ani .
Am primit in aceasta dimineata la redactie apeluri telefonice de la cativa delegati giurgiuveni la congresul social-democratilor de acum doua zile , care au tinut sa ne comunice toti acelasi lucru , acela ca delegatia giurgiuveana a fost lasata sa voteze liber .
Fiecare membru al delegatiei , dintre cei 101 care au reprezentat judetul Giurgiu la congresul PSD a avut libertatea sa voteze asa cum i-a dictat constiinta .
Asa se explica numarul relativ mare de voturi obtinut de catre Ecaterina Andronescu , Nicolae Banicioiu si Codrin Stefanescu , in ciuda unanimitatii cautate de Dragnea , Dancila , Neacsu & Company.
Delegatiile judetelor care n-au avut candidati pentru vreo functie , asa cum a fost si numeroasa delegatie giurgiuveana , si-au permis sa voteze altfel decat li s-a cerut .
Intre cei 4000 de delegati la congres s-au aflat si 400 dintre cei 500 de primari liberali care au schimbat ,,barca” si doctrina odata cu intrarea in vigoare a Ordonantei 55/2014 .
Nea Liviu , ai dat mare lovitura cu Ordonanta 55 , da’ ti-ai bagat si pe dracu-n casa .
Cred ca ,,plimbaretii”-astia ti-au ucis unanimitatea .
Urmezi tu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *