UNDA VESELA. La Radio Erevan

-Este adevarat ca in sedinta de Guvern din 18 aprilie s-a decis construirea unui nou pod peste Dunare  in parteneriat public privat?

-Da,  peste Dunare, dar nu la Giurgiu, ci la  Zimnicea (Zimnicea – Svishtov).

– Deci pana la urma se face tot cu chinezi in fieful Baronului  PSD, care zicea in 2017 ca; “e bine ca au acceptat, iar la nivel de guvern am reusit sa-i fac sa inteleaga ca acel pod trebuie sa treaca pe la Giurgiu, nu stiu cat ne ajuta, dar, cel putin ramanem pe harta” https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21948004-baronul-psd-giurgiu-anunta-nou-proiect-grandios-pentru-romania-pod-peste-dunare-facut-investitori-chinezi-trenuri-perna-aer.htm

-Da, in fieful baronuluin PSD,dar nu la Badalau, ci la Dragnea.

Badalau spunea in 2017 ca Podul ar urma sa aiba si cale ferata pentru trenuri pe perna de aer si ca lucrarile ar fi urmat sa inceapa la sfarsitul anului viitor . Corect?

-Corect, cu aer, dar  fara perna ,si, da, incepem la sfarsitul anului viitor celui care s-a dus

N.R. Radioul public din capitala Armeniei a devenit în anii comunismului un simbol. Comunicările de tip întrebare-răspuns auzite la toate radiourile socialiste prin care erau prezentate toate măreţiile sovietice reprezintă sursa bancurilor..

“Bancurile despre radio Erevan reprezintă de fapt ridiculizarea ideilor URSS. Glumele ironizează ideologia sistemului comunist – sovietic şi planurile cincinale”, „Sursa teoriei comunicării în masă – (Essential of Mass Comunication Theory)”. Arthur Asa Bergerm, specialist în arta comunicării.   Acesta este un pamflet, tratati-l ca atare!


Camelia Sachetti

https://www.hotnews.ro/stiri-esential-21948004-baronul-psd-giurgiu-anunta-nou-proiect-grandios-pentru-romania-pod-peste-dunare-facut-investitori-chinezi-trenuri-perna-aer.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *