Urmarire ca-n filme pe Calea București, din localitatea Bâcu

‘Daca ai motor, nu mai contează ca nu ai permisul corespunzător , iar dacă te oprește poliția, scapi cu o fugă sănătoasă ca-n filme!’

Cel mai probabila așa a gandit un tânar de 18 ani ,care a fost ieri oprit de polițiști tocmai cand se afla pe motococicleta sa in traffic pe Calea București, din localitatea Bâcu . A fost nevoie de urmărirea oamenilor legii și blocarea traficului  pentru prinderea motociclistul în cauză . În cele din urmă polițiștii au  constatat că acesta avea permis pentru categoria B, necorespunzător categoriei din care face parte motocicleta cu care a fost depistat.

Polițiștii giurgiuveni efectuează cercetări față de un tânăr de 18 ani care nu a oprit la semnalele polițiștilor întrucât conducea o motocicletă pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru această categorie de vehicule.

Joi, 4 martie a.c., în jurul orei 18.50, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Bolintin-Vale, județul Giurgiu, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea în trafic a unei motociclete care se deplasa pe Calea București, din localitatea Bâcu, comuna Joița, județul Giurgiu, însă conducătorul acesteia și-a continuat deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea vehiculului, acesta fiind ulterior blocat în trafic și oprit, conducătorul acestuia, un tânăr de 18 ani, din comuna Joița, fiind condus la sediul unității de poliție pentru cercetări.

Întrucât în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul poseda permis de conducere doar pentru categoria B, necorespunzător categoriei din care face parte motocicleta cu care a fost depistat, în cauză s-a întocmit dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *