USR continuă cu echipe pentru comunitățile locale din județul Giurgiu

 

Cu pași hotărâți și siguri, USR formează echipe pentru mai toate localitățile din județul Giurgiu, unde deja au fost stabiliți candidații pentru funcțiile de primar.

De pildă, pentru primăria comunei Daia, din partea USR va candida Marian Toma, un gospodar, cu viziune clară despre viitor care promite să aducă schimbarea.

La Bucșani, în cursa pentru primărie va intra Cătălin Iordache. Acesta a preluat funcția de președinte al organizatiei USR Bucșani. Este un om curajos care spune că va lupta cu mentalitatile învechite din comuna și îi va convinge pe concetățenii săi că administratia se poate face transparent și doar în interesul oamenilor.

USR Giurgiu va avea candidat și la primăria Adunații Copăceni. Aici se va lupta pentru funcția de primar Marin Gheorghe, membru vechi în USR, fost candidat și de trei ani consilier local. Anul acesta va candida din nou la primăria Adunații Copăceni, de data aceasta cu o echipă mult mai numeroasă și mai puternică.

Și pentru că doamnele nu sunt ocolite când vine vorba de candidaturi, la Izvoarele intră în lupta pentru primărie Ionela Ghiorghe. De profesie asistentă medicală, Ionela se bucură de o mare încredere în comunitate, mai ales că, pe lângă salvarea vieților oamenilor, are și o fermă cu câteva sute de capete de animale la care împreună cu familia muncește din zori până în noapte.

Și la Vânătorii Mici, USR va avea candidat. Marinică Stan. Acesta este sigur că poate aduce speranța între concetatenii săi. Este familist convins, cu frica lui Dumnezeu, antreprenor care si-a crescut afacerea de jos și are putere de muncă și determinare.

Și în perioada următoare USR Giurgiu va continua să își consolideze echipele pentru alegerile din 2024 și să atragă oameni noi și valoroși, dornici să performeze în adminstrația locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *