USR-Filiala Judeţeană Giurgiu: Daca vom sta acasă, harta judeţului nostru se va colora din nou în roşu, iar baronii PSD vor continua să fure şi să-i amăgească pe giurgiuveni

Comunicat de presa USR-Filiala Judeteana Giurgiu

Duminica viitoare trebuie sa mergem la vot. Daca vom sta acasa, harta judetului nostru se va colora din nou in rosu, iar baronii PSD vor continua sa fure si sa-i amageasca pe giurgiuveni.

USR recomanda tuturor membrilor si simpatizantilor giurgiuveni sa mearga la vot si sa-l voteze pe actualul presedinte Klaus Iohannis. Uniunea Salvati Romania isi pastreaza obiectivele doctrinare, de a lupta impotriva incompetentei si a hotiei. Timp de 3 ani am luptat asiduu in Parlament impotriva modificarilor la legile justitiei, impotriva acordarii de privilegii pentru demnitari si am strans peste 1.000.000 de semnaturi pentru modificarea Constitutiei, astfel incat, sa nu mai avem penali in functii publice. Klaus Iohannis a fost partenerul nostru in acest demers, iar acesta este unul din motivele pentru care il vom sustine in turul al Il-lea.

PSD, in frunte cu Dragnea si mai apoi, prin eleva sa, Viorica Dancila, au schimbat legile justitiei punand in pericol directia fireasca, pro-europeana, motiv pentru care, o parte dintre concetatenii nostri au preferat sa emigreze. Nu trebuie sa mai lasam sa se intimple aceste lucruri.

Alaturi de Klaus lohannnis putem demara alegeri anticipate si arunca PSD in neantul istoriei, acolo unde ii este locul. Haideti sa dam uitarii acest cosmar care dureza de 30 ani, sa iesim in numar cat mai mare la urne si sa-l votam pe Klaus Iohannis.

Presedinte USR Giurgiu, Mircea Poenaru
Data: 21 Noiembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *