USR: Peste 500.000 de semnături pentru europarlamentare

De la declanșarea campaniei de strângere a semnăturilor pentru europarlamentare și până în prezent, peste 500.000 de români au semnat pentru susținerea candidaților Dreptei Unite.

Liderul USR, Cătălin Drulă, le-a mulțumit tuturor celor care și-au dat semnătura membrilor și voluntarilor alianței Dreapta Unită.

”Mulțumesc pentru semnăturile pentru alegerile europarlamentare.
Continuăm strângerea de semnături pentru alegerile locale până pe 30 aprilie.
Peste 500.000 de semnături pentru europarlamentare date membrilor și voluntarilor alianței Dreapta Unită pe care i-ați întâlnit pe străzi, în parcuri, în marile orașe și în comune. Sunt semnături care ne dau încredere.
Este încrederea românilor care își doresc schimbarea puterii abuzive, corupte și incompetente a lui Iohannis, Ciucă și Ciolacu.
Au încercat să ne scoată inclusiv de pe buletinul de vot. BEC a dat, la solicitarea PSD, o decizie abuzivă pe care am reușit să o oprim la ICCJ. Nu au reușit.
Avem cea mai bună echipă în alegerile europarlamentare. Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Vlad Botoș, Cristina Prună, Violeta Alexandru. Sunt oameni care ne vor reprezenta cu mândrie în Europa.
Avem pe listă ingineri, economiști, avocați, medici, antreprenori, activiști civici, oameni care au luptat pentru o Românie Modernă și vor face asta și din Parlamentul European. 
Împreună, vom învinge sistemul corupt PSD-PNL-Iohannis. Vom construi o Românie modernă.
Nu îi vom lăsa să fure viitorul României! ” – a menționat Cătălin Drulă, pe pagina sa de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *