Va candida Barbu, sau nu va candida Barbu ?! Aceasta este intrebarea lui Anton!

In ultima conferinta de presa a PNL- Giurgiu de vineri, 13 aprilie 2018, Presedintele PNL Giurgiu Marin Anton a vorbit si despre alegerile viitoare la municipiu.
“La municipiu candidam si speram sa castigam …in municipiu dl.Barbu sta foarte bine…problema e daca …va candida Barbu, sau nu va candida Barbu. In conditiile in care va candida, Barbu va fi un favorit . Daca nu, speram sa castigam primaria Giurgiu . In general primarii au prima sansa in conditiile in care stiu foarte bine ce au de facut “.

Intrebat de catre un jurnalist daca In conditiile in care actualul primar al municipiului Giurgiu, dl. Nicolae Barbu nu va candida, pretendenul la fotoliul de primar de Giurgiu din partea PNL ( Marian Maroiu n.r.) va avea forta sa castige , Marin Anton a spus : “Ce m-a as bucura sa sa va dau un raspuns – da , da! Din pacate nu sunt Mafalda , noi facem totul sa muncim, sa castigam increderea oamnenilor , a giurgiuvenilor si candidatul nostru sa castige . Dar de la dorinta pana la realizare inseamna foarte multa munca . Noi in municipiu avem intalniri saptamanale , si nu de-acuma , de la inceputul anului, pe asociatii de locatari, pe sectii de votare …”

Imediat jurnalistul a mai intrebat daca in conditiile in care dl. Barbu nu va candida, altcineva in afara de candidatul PNL la primarie , va dori sa candideze , Marin Anton a spus: “Stiti foarte bine. In PNL exista o lege ; Se face sondaj (…) cel mai bine care sta in sondaj, acela va fi candidatul .. Si nu numai in municipiu, peste tot se vor face sondaje.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *