-Va ordon,faceti bine !

S-au marit salariile,dar sindicatele sunt in strada ?!

Si societatea civila e-n strada.
Pentru prima data de la aparitia sa, miscarea #rezist fraternizeaza cu partidele din opozitie si marsaluiesc impreuna impotriva guvernului PSD.
Dupa zece luni de cand a castigat guvernarea, PSD-ul gafaie ca un astmatic care urca o panta. .
Vi-l mai amintiti pe Liviu Dragnea ,dupa refuzul presedintelui Iohanis de a o numi pe Sevil Shaideh in functia de prim-ministru ?
Se dadea de ceasul mortii ca timpul il preseaza , pe el pe Liviu Dragnea in ,,monumentalul” efort de a pune Romania pe drumul prosperitatii si al investitiilor majore.
Avea domnul Dragnea ac de toate cojoacele si solutii pentru toate problemele tarii.

Un singur om am vazut in viata mea atat de sigur pe el intr-un demers,asa cum era domnul Dragnea la inceputul anului 2017 si ma refer la Ioan Stoica, initiatorul si patronul jocului piramidal Caritas, care-a lasat cu mana la inima sute de mii de romani pe la inceputul anilor ’90.

Pana sa-i cada piramida si inainte ca oamenii sa inteleaga ca e doar un borfas ordinar, domnul Stoica aparea la televizor debordand de siguranta de sine si de omniscenta,lucruri pe care nu le-am mai intalnit intr-o asemena cantitate decat la Liviu Dragnea dupa mai bine de 20 de ani.
E evident ca asemenea lui Stoica si Liviu Dragnea nu este decat un borfas si un farsor,dar cu o alta anvergura.
Toata tara a inceput sa inteleaga gluma proasta care este guvernarea PSD-ista, numai la Giurgiu un flacau cocotat intr-un stupid moment de noapte a mintii in functia de presedinte al Consiliului Judetean, iese si incearca sa ne convinga cat de bine traim.
Poze de gala cu primarii ,,castigatori” de proiecte PNDL, povesti emfatice despre lucrari de investitii faraonice,care nu sunt de fapt decat in mintea dumnealui .
Dom ‘ resedinte ! Tara fierbe si bani nu sunt nici pentru salariile dumneavoastra umflate si nemeritate, PNDL-ul nu e decat un vis pe hartie de calc, iar binele nu e decat al dumneavoastra.
Trezirea dom’ presedinte !Purceaua dumneavoastra nu e numai stearpa,e moarta demult in cotet si-anceput sa puta,chiar nu simtiti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *