Vanturi multe, pregatiri de U.E si-o masina sigilata intr-un garaj al politiei

În timp ce progresele Bulgariei au fost lăudate, România este criticată pentru regresele în domeniul justiției. Dictatura se instaleaza incet. Dancila si-a pus sortul inscriptionat cu U.E. A incurcat praful de copt cu praful in ochii cetatenilor. Si nu gateste ea dupa “retetele” recomandate de Frans Timmermans. Nu se da in VANTURI dupa situatiile CARE le creeaza altii. E pregatita !!! Si Florin Iordache e. Ne-a aratat ieri cu ambele maini cat de mult o sa ne dea in continuare PSD.

Cat de curand vom primi tablouri cu Badalau sa le punem in institutii . E din ce in ce mai celebru . Oamnenii vor sa-l cunoasca, sa-i multumeasca pentru poduri,investitori chinezi, japonezi, PNDL, proiecte europene etc. Arzand de nerabdare, doi cetateni foarte multumiti l-au si vizitat intr-o seara. Cam tarziu, ce-i drept . Se culcase. Daca tot erau camerele oprite si un ceai cald cu biscuiti pe masa, oamenii au luat cateva souveniruri si au plecat . Celebru domnul Badalau ! Avea si pistol. Deocamdata da autografe cu Manda la DNA. Grea celebritatea intr-un partid asa de mare ca PSD. Ieri n-au plecat decat trei parlamentari.
Dar cum sa mentii un partid asa de mare ? Cu multa competenta. Doamna Carmen Dan a convocat alaltaieri șefii structurilor centrale și teritoriale ale Poliției Române, doua zile la Brasov .
Si in timp ce seful politiei Giurgiu Catalin Georgescu era plecat, hop !- si corpul de control ai M.A.I. la politia Giurgiu.
Trimisii corpului de control , au sigilat garajul din curtea politiei in care se afla masina personala a lui Catalin Georgescu .Acesta isi lasase masina personala acolo pentru ca a plecat cu cea de servici.
Ce sa intelegem noi din asta ? Abuz? Neeaaa !!! E un fake news, sau o aluzie la bancul ala cu masina si femeia care nu se lasa, ca ti le sigileaza M.A.I. Abuz? Parca am mai scris o data …mai sus . Mai sus o fi Badalau care ar fi nemultumit ( zic gurile rele ) ,ca nu ii sunt executate ordinele si tuna , si fulgera . Cumva e nemultumit ca nu a aflat cine sunt cei care au muscat din biscuiti si cine a baut din ceaiul cu pricina in seara cand s-au oprit camerele de luat vederi la dansul in locuinta?  Ca nu isi face seful politiei datoria …sau poate dimpotriva …ca prea face exces de zel .In plus, acesta are cunostinta  si de multe dosare din multe primarii si stie si cu cat a fost prejudiciat  Badalau.
Catalin Georgescu nu e nici in gratiile doamnei prefect de Giurgiu Adriana Putaru , cea care i-a dat aviz negativ de numire in functie ( fie el si consultativ) si care din cand in cand ii mai face cate-o sesizare pe la M.A.I.

Va mirati ca nu am zis nimic de Daddy? Pai nu mai pot . Am cedat dictaturii cu mustata si m-am reprofilat .Mi-am deschis firma . Vand valize vis-a vis de Guvern.

Acesta e un pamflet plin de fake-newsuri si cu nici o legatura cu realitatea . Da absolut niciuna!

Camelia Sachetti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *