“Vaya Con Dios” – Telenovela Pentru Giurgiuveni Si Nu Doar Ep.1

In rolurile principale ;

Taxatorul- Marian Mina,  Bal(r)onul  Rosu- ficatel- Niculae Badalau

Consilierul cel Rau si Galben – Marius Nicusor Iacob

Lume multa, oameni putini, printre  care si Prefecta Incuiata –Nina Carmen Crisu

Special Guest Stars;

Daddy -Razbunatorul  – Liviu Dragnea

Cap de Rula – Codrin Stefanescu

Telenovela se  petrece in zilele noastre, scena este predominant politica, iar  scenariile sunt in aparenta  pline de  bune intentii.

Un Congres Extraordinar al PSD va avea loc in martie ‘ atunci cand va fi cel mai bun prilej pentru ca toti colegii care trimit scrisori publice sa le sustina si dezvolte ‘  asa cum anunta  Liviu Dragnea, miercuri 14.02.1028,  congresul fiind  si un vot de reconfirmare ca sef al partidului.

Astfel , Daddy  ( el jefe), reuseste sa il ‘ mangaie” parinteste  pe crestet  pe senatorul de Giurgiu, Niculae Badalau, in acelasi timp in care ii promite si o bataie  “la fundul gol cu matura incinsa”- spre binele partidului.

Niculae Badalau mai detine in  cadrul partidului doar  functia de presedinte executiv, insa Daddy lucreaza si la acest aspect, pe modelul in care stie PSD sa smulga functii.

Veti vedea in episodul următor.

http://www.ziare.com/niculae-badalau/psd/numarul-2-in-psd-acuza-partidul-nostru-a-acceptat-suspendarea-democratiei-interne-1496465

Dragnea l-a taxat si pe Codrin Stefanescu:

“Domnul Codrin Stefanescu vorbeste cam mult fata de pozitia pe care o are in partid. Cam mult si cam rau”.

Si mai rau e ca Marian Mina, presedintele Consiliului Judetean Giurgiu ,ia meditatii de la el si il cheama si in conferinte de presa , devenind unul din “nedoritii” lui Daddy.

Mai mult decat atat, dupa ce l-a validat pe Marius Nicusor Iacob( PNL)  in functia de consilier judetean , (in urma  demisiei acestuia  din functia de consilier local al comunei Ogrezeni), intr-o sedinta extraordinara si nu intr-una ordinara  asa cum ar fi trebuit ,Marian Mina , a asmutit- o in lupta si pe  prefecta Nina Carmen Crisu .

Obedienta incuiata in prefectura , a trebuit sa sa gaseasca cu  orice chip o  formula prin care Mina  sa se si  lepede de el  asa cum a  facut dansa cu pacatele la mormantul sfant, in vreme ce  se  afla acolo  in CONCEDIU MEDICAL!!!!!

Pentru cei care asteptau si pasiune, lacrimi si eventual o  romanta , v-am spus ca scena este una predominant politica , desi avand in  vedere ca PSD+ALDE=LOVE, s-o gasi intr-un alt episod  .

“Vaya con Dios” – Telenovela Pentru  Giurgiuveni SI Nu Doar

 

Ce de spaniola mai urmeaza!!!

Acesta este un pamflet . Tratati-l ca atare!

 

One thought on ““Vaya Con Dios” – Telenovela Pentru Giurgiuveni Si Nu Doar Ep.1

  1. cu asemenea articole demonstrati cat de “buni” sunteti ! :))))) daca ati avea “sange in instalatie” ati lasa sa se poata comenta la toate articolele pe care le postati…dar normal ca va este frica …stergeti comentarii…. in politica trebuie sa iti asumi …sa ai curaj….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *