Giurgiu-Tribune

VAYA CON DIOS – Telenovela pentru giurgiuveni si nu doar, EPISODUL AL 3-LEA

 


Cand credea ca se gandeste, daca sa mai candideze sau nu la vreo functie in cadrul PSD, viitorul fost numarul doi in partidul lui Daddy, Niculae Badalau, s-a trezit ca-l avertizeaza pe Tudorel sa faca ceea ce ii cere fisa postului . Adica sa citeasca un cearceaf cu legi,din care sa reiasa ca nu s-a facut de ras.
Pai la cata fala a reputat partidul lui Daddy in ultima perioada, intelegem ingrijorarea de a nu se mai face de ras… inca o data .

De ce? “Pentru ca poate”, pentru ca educatia e cand intr-un “genunche” cand in “celalant”, pentru ca meseriile pot fi si “masculinizante”, iar “Ficatel” obosit  sa care atia saci cu politica in spate , poate apoteotic scrie si scrisori.

“Sa nu se faca de ras”, a zis Daddy , care a ajuns acasa cu un guvern, apoi si-a dat seama ca nu e genul sau, si l-a schimbat cu altul, care nu s-a potrivit nici asta cu mustata cand a trebuit sa il ia la purtare si a fost nevoit sa il schimbe cu fashionista de la Videle .
SI ca sa fie clar ca “Videle”, o “vida” , a zis ca mareste , salariile ,dar in fapt le-a micsorat, alta ‘vida’ s-a curentat la priza din eroare , nu din greseala, iar “vida suprema ” care le stie pe toate, vrea sa fie motostivuitor!!!

In toata aceasta conjunctura , presedintele CJ -Giurgiu Marian Mina, a dat din cap ca “da” ca la bulgari cand a auzit ca e adunare generala cu celelalte capetenii de judete , si tot de cap s-a luat cand si-a dat seama ca “il capo” e pe faras !
Cum se zice domne ‘ asta in spaniola? “Llegar”? Nu, asta ar spune ala care ar veni in locul sau dupa ce nasul va fi…aaahhhh !! Cum se zice in spaniola? Hans Klem? Nu, asa se zice in “americana” la speranta , in versiunea lui Badalau …

Mai bine mai faceti dvs. domnu’ Mina o conferinta de presa sau o “ieseala “ in public sa ne explicati cum e cu fondurile PNDL 2- cat pe ce sa vina , si cu primarii care va sustin si va transmit “fumurile” in direct!
Sau am putea sa o intrebam pe prefecta de Giurgiu. Nina Carmen Crisu , care nu raspunde la nici o intrebare adresata Oficial de PNL Giurgiu .
Poate va spune dansa dvs. direct, asa din simpatie ca ati lasat-o membra in ATOP, desi era illegal, ca si plecarea dansei in EXCURSIE in Israel in timp ce se afla in concediu medical .

In targ lumea se agita , si primarii ( Ghimpati, Mihailesti, Roata),fac calcule fara Mina si Badalau.
Isi pregatesc munitie pentru atac la primarie atat Toma Petcu ( ALDE) cat si Razvan Cuc ( PSD), pentru ca au auzit ei ca nu mai candideaza actualul primar al municipiului Giurgiu ,Nicolae Barbu .
Eeee …si-ncalecai pe-o sa si va spusei si episodu’ asta asa …ca nu mai stiu cum se zice in spaniola” vaiacondios”…”fir-ar mama ei de grebla!”

Acesta este un pamflet. Tratati-l ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *