Viaţa giurgiuvenilor cu nevoie la UPU şi Neurologie, în pericol la trecerea dintre ani

”Mi-aş fi dorit ca, la final de an, să vă pot spune doar
“La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi alături de cei dragi!”.
Nu pot rămâne, însă, fără reacţie, în primul rând ca simplu giurgiuvean, faţă de situaţia gravă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu care, în aceste zile de risc maxim, nu poate asigura asistenţă medicală esenţială pentru giurgiuveni.”
Este gândul neliniștitor pe care deputatul PSD de Giurgiu, Marian Mina l-a împărtășit giurgiuvenilor, la cumpăna dintre ani, într-o postare pe contul s[u de socializare . În fotografiile de mai jos, am descoperit și noi  neacoperirea în întrgime a liniilor de gardă de la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.
   
”Atât timp cât nu poate fi asigurată asistenţă medicală de urgenţă la UPU şi Neurologie, viaţa giurgiuvenilor este pusă în pericol de lipsa de implicare şi incompetenţa factorilor adminstrativi şi politici din PNL Giurgiu.” se mai arată în textul postării pe care o redăm integral mai jos ;
”Mi-aş fi dorit ca, la final de an, să vă pot spune doar
“La mulţi ani, sănătoşi şi fericiţi alături de cei dragi!”.
Nu pot rămâne, însă, fără reacţie, în primul rând ca simplu giurgiuvean, faţă de situaţia gravă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu care, în aceste zile de risc maxim, nu poate asigura asistenţă medicală esenţială pentru giurgiuveni.
Atât timp cât nu poate fi asigurată asistenţă medicală de urgenţă la UPU şi Neurologie, viaţa giurgiuvenilor este pusă în pericol de lipsa de implicare şi incompetenţa factorilor adminstrativi şi politici din PNL Giurgiu.
Atât timp cât PNL-ul a numit şi susţine manager la spital un contabil de cimitire, trebuie să ne implicăm toţi cei responsabili pentru a stopa acest dezastru!
În Codul Penal există infracţiunea de neglijenţă în serviciu ce se pedepseşte cu închisoare de până la 3 ani. Doamne fereşte de decese, în aceste zile, domnilor de la PNL care vă bateţi joc în fiecare zi de giurgiuveni!”  https://www.facebook.com/MarianMinaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *