VIDEO!!! Doi tineri l-au bătut și au furat telefonul unui alt bărbat. Tinerii au fost reținuți

La data de 11 februarie, ora 18.10, politiștii Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale au fost sesizaţi prin 112, de către un bărbat, de 30 de ani, din comuna Ulmi, județul Giurgiu, cu privire la faptul ca ar fi fost agresat fizic.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, apelantul, în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Trestieni, ar fi fost agresat fizic, de către doi bărbați, de 22, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Ulmi, județul Giurgiu.

Ulterior, cei doi bărbați i-ar fi sustras apelantului telefonul mobil.

La data de 12 februarie, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, cele două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, furt calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice, au fost reținute, pentru 24 de ore.

La data de 13 februarie, instanța de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale și a dispus față de acestea, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *