Giurgiu-Tribune

VIDEO! Scăpați-ne de șeful de post, că de hoți ne apărăm singuri!

Mesajul este exrtas din întâmplări recente si reale în comuna Florești-Stoenești din Giurgiu.

Îi mai țineți minte pe hoții care aplicau metoda “praful de copt”?

Dar pe șeful de post din nordul județului Giurgiu care a amânat prinderea hoților și folosirea dovezilor oferite de autorități, pentru ca era… weekend?? E cald și ca să depuneți cât mai puțin efort , vă ajutăm să vă reamintiți cazul prin acest link ; https://giurgiu-tribune.ro/videoun-sef-de-post-din-judetul-giurgiu-lasa-hoti-in-liberate-in-weekend-si-dovezi-in-asteptare-pana-luni/

 

Credeați cumva, că imediat după acel weekend  în care șeful de post și-a permis să nu își facă datoria, s-a  folosit de numărul de înmatriculare al mașinii cu care se fura, sau că omul legii i -a identificat pe hoții de salam cu ajutorul imaginilor foarte clare surprinse de camerele de luat de vederi ?

Daca ați răspuns afirmativ , cel mai probabil vă uitati la prea multe filme cu polițiști care rezolva rapid, cazuri complicate.

Realitatea râde de imaginile în care, se vede clar cum hoții recidivează, cu aceeași metodă , însă produsul cumpărat a fost de aceasta dată un suc .

 

Hotii recidiviști, intând în magazin

 

Și pentru că localnicii din Florești-Stoenești  nu au fost scăpați de acest neimplicat si dezinteresat șef de post, vânzătoarele de la  supermarketul din satul Palanca se apără singure magazinul de hoți.

Acestea i-au recunoscut pe hoții de cașcaval  și salam din filmarile care au circulat pe internet și i-au izgonit …

Hoții recidiviști, ieșind din magazin

 

De data aceasta motivul pentru care șeful de post închide ochii la vederea hoților pare a  fi inspirat de venirea verii și versurile unui celebru cântăreț autohton, cu mențiunea că în acest ‘poem”, se doarme.

În schimb, merge așa:

”Eu vara nu prind hoți, 

Și nu am nicio vină, că ochii mei sunt ‘sensibili la lumină

Mă scuzați că v-am mai dat o veste tristă tocmai azi, când aflăm că iar suntem codași la Bac.

Dați-mi voie totuși să il felicit pe șeful de post din Florești Stoenești pentru că are și dânsul meritele sale evidente.

– Dragă domnule șef- de post, creșteți o adevărată generație de infractori, pe care cu multă abnegație îi girați și le înlesniti calea spre ilegalități .

Cu ajutorul Dvs .,  zona este împânzită de dealeri și consumatori de droguri, iar scandalurile  numai banale nu sunt.

Grație neimplicării Dvs. la nivel “de ciordeală” măruntă calificați tâlhari și  vandali, instituiți clanuri de hoți și criminali cu sânge rece! 

Fără o încurajare prin adâncă neimplicare a fenomenului infracțional așa ceva nu ar fi posibil .

Dumneavoastră sunteți alternativa protectoare a multora din cei ce nu au luat bacalaureatul . Păi altfel, de unde salam?

 

 

 

Camelia SACHETTI

Visits2203 Visits 16 Visits 790198

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *