Vinerea insorita cu ministrii noi si vendete vechi

In vinerea ‘insorita’ a PSd-ului (26 ianuarie), prin cimitire s-a cantat “ vesnica pomenire” tovarasului Nicolae Ceausescu, iar la partidul cladit pe aceleasi principii comuniste , s-a asezat cea de-a treia-a bomboana pe coliva; lista valida a noului Guvern.
Mammy, va avea patru vicepremieri ; Paul Stanescu( PSD), Ana Birchal (PSD),Gratiela Gavrilescu (ALDE), SI Viorel Stefan (fara portofolui).
De ce n-am zis nimic de Badalau?!


Cand se da cu tamaie sa piara duhurile rele, se schimba inclusiv presurile de la intrare, se purifica partidul si se scot la inaintare 15 ministri nou- nouti !
Gata! S-a primenit guvernul ! Si e pregatit sa lupte cu moroii, stafiile si statu’ paralel ca sa duca la bun sfarsit …planul de guvernare – ce daca e altul !E pe comunista lozinca “noi muncim, nu gandim”, si e tot ce conteaza!

Toate bune si frumoase in vinerea cea insorita !
Pe surse, am aflat ca la sediul din Kisseleff a sosit in aceeasi zi si o felicitare din Mexic!
Aceasta se adreseaza ‘aripii indurate si ranite in orgoliu’ a PSD .
Expeditorul a scris atat cu litere de-o schioapa cat si cu ultimele “puteri”;” Daca de la PSD –Giurgiu , nu se mai vrea ministrii, sa nu mai fie nici de la ALDE- Giurgiu! Muri-le-ar capra!”

Intre timp, incuiata si pioasa prefecta, dimpreuna cu speriatul si singurelul taxator, asteapta noi ordine de la “Godfather” tocmai ca sa fie “ordine” .
Daca n-ar fi sa fie asa , nasicul , nu le-ar mai putea darui altceva decat un catussssss pentru fiecare balon cu promisiuni, iar la Giurgiu va veni cu mult inaintea primaverii sa cante… Cucul!

Acesta este un pamflet. Tratati-l ca atare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *