Viorica, presedinte la Fara Frecventa

,,-V-ati dat seama probabil ca in primele 6 luni, nu eu am fost cea care a condus guvernul ! “
Am citat din memorie o declaratie a Vioricai Dancila data acum cateva luni, imediat dupa incarcerarea mentorului si binefacatorului domniei sale, Liviu Dragnea.
Fara nici o urma de echivoc , sau de rusine, Viorica Dancila isi recunostea cu nonsalanta rolul de marioneta in mana lui Dragnea.
-S-a schimbat ceva la Viorica Dancila de-acum sase luni ?
Da.
Buretele din coc si brosele.
In rest, doamna candidat la alegerile prezidentiale din partea PSD-ului, continua sa gafeze la fiecare iesire in public, are aceiasi privire tamp-blajina si pare sa nu reuseasca nici acum sa inteleaga ce-o cauta ea p-aici prin centru’ Bucurestiului cand prafu de pe ulita, oaia ancestrala si namolu’ de sub unghii o cheama acolo unde-i este locul.
Cu aceasta ,,gluma proasta” incearca epigonii lui Adrian Nastase sa-l aduca pe presedintele Klaus Iohannis in dezbatetre publlica televizata.
Dialogul presedintelui cu un chinez, sau cu un mongol ar putea fi unul mult mai facil decat o discutie cu Viorica Dancila.
Posibilitatea ca mongolul, sau chinezul sa stie o bruma de engleza sau de germana, limbi pe care presedintele le vorbeste impecabil, este mai mare decat probabilitatea unor discutii tehnice si cu staif dintre profesorul poliglot Iohannis si ,,profesoara” semianalfabeta Dancila.
Daca Viorica Dancila recunostea cu o franchete vecina cu cretinismul ca in primele 6 luni de ,,guvern Dancila”, nu ea a fost cea care a condus , se naste intrebarea, evident retorica.
In cazul in care (Doamne apara si pazeste! ) doamna Dancila ar ajunge presedinte al Romaniei( Fereasca Sfantul !), cine va fi presedintele de facto al Romaniei ?
Badalau ? Oprisan ? Stanescu ? Iordache ? Codrin ? Buzatu ? Olguta ?……….
Doi ani pot fi toti odata , sau pe rand cate doua saptamani fiecare, iar cand vine don Liviu de la ,,Universitatea Rahova” il inscauneaza direct la Cotroceni.
Si doamna presedinte ?
Doamna presedinte va fi ,, Presedinte la Fara Frecventa” , asa cum si-a facut aproape toate studiile, meseria si  viata .

12,11.2019
Constantin Dumitru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *