web analytics
Giurgiu-Tribune

Virozele, frigul, COVID-ul, închid tot mai multe școli din Giurgiu. Vezi aici ce școli trec în online!

În aeste zile mai multe școli din județul și municipiul Giurgiu au trecut în sistem online, iar motivele sunt multiple: cazurile de COVID în rândul elevilor și cadrelor didactice, virozele respiratorii, dar și lipsa căldurii, în special în municipiu, unde mulți părinți au decis să nu își mai trimită copiii la școală.

Astfel, în acest moment, sunt în sistem online Liceul Tudor Vianu, Liceul Ion Barbu și Școala nr. 7 ( din municipiul Giurgiu) și școlile din localitățile Malu, Mihai Bravu și Gogoșari.

De mâine, miercuri, 13 octombrie, vor trece în online Colegiul Național Ion Maiorescu și școlile din Ghimpați.

Potrivit Inspectoratului Școlar Giurgiu, la nivelul județului sunt 103 clase în online ( exceptând clsele școlilor care sunt în tottalitate în online), 122 de elevi sunt confirmați cu coronavirus și 56 de cadre didactice infectate.

Ordinul comun 5338/ 1.10.2021, emis de Ministerul Educației și al Sănătății, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, permite Consiliilor de Administrație din școli, ca în situații justificate de infrastructura și resursele existente, să poată desfășura activități didactice în sistem online cu aprobarea Inspectoratului Scolar.

2 thoughts on “Virozele, frigul, COVID-ul, închid tot mai multe școli din Giurgiu. Vezi aici ce școli trec în online!

  1. Examene date degeaba. Unii candidați au luat nota 2 și au fost răpuși in funcție ! RUȘINE? In secunda următoare-mi dam demisia și mă catalogam ca INCOMPETENT !

  2. Examene date degeaba. Unii candidați au luat nota 2 și au fost repuși in funcție ! RUȘINE? In secunda următoare-mi dam demisia și mă catalogam ca INCOMPETENT !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *