Warning, invasion of stupidity !Warnung, invasion der drumheit !Atentie,invazie de prosti !

 

,,Dupa ce Prostia se instala confortabil in teritoriu,urma o perioada de fericita adaptare.”(Horatiu Malalele)

 

De la instalarea puterii populare acum saptezeci de ani ,n-am avut de-a face cu invazie mai mare de zevzeci si neispraviti in capul obstei.
Asistam la ,,Cruciada Prostilor” si traim o perioada de perpetua si cameleonica adaptare la actiunile cretinoide ale tampitilor cocotati deasupra bucatelor datorita unui nefericit moment de somn si reverie al Romaniei inteligente.
Ce s-ar mai fi distrat Pastorel !
Ce enciclopedie a Imbecilitatii Politice Romanesti ,savuroasa ca o schita de-a lui Caragiale si voluminoasa precum,,Omagiul” lu’ nea Nicu ar fi iesit din pana marelui pamfletar si conviv,daca ar fi avut sansa sa-i aiba  drept subiecte de bascalie pe ,,ministrii” Petre Daea zis si Oaia,Liviu Pop,, Genunche”, Olguta Poliglota, Cuc cel graseiat precum Mireille Matieu si ctitor de autostrazi in somn,Florinel ,,13” Iordache cel cu trei doctorate obtinute simultan la celebrele universitati de la Tiraspol, Balti si Tighina, ingenua Carmen Dan, internista care si acum plange de dorul scovergilor cu branza, mancate pe sub birou in micul secretariat al liceului tehnolgic din Videle…..
Ce de material de studiu al comportamentului deviant in supraaglomeratul si nastrusnicul guvern pastorit de,, Terente fata- de -dur” !
Zece guverne de destepti nu vor putea sa dreaga tot ce strica prosti-astia acum in momentul in care scriu si incerc sa fac pe desteptul, desi cred ca am inceput sa ma adaptez si eu usor, usor……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *