Weekend cu accidente rutiere, soldate cu o persoană decedată și mai mulți răniți

Weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a adus vești din cele mai rele de pe șoselele județului Giurgiu. Două accidente rutiere au avut urmări tragice, pentru că o persoană a decedat și mai multe au fost rănite.

Astfel, unul dintre evenimentele rutiere a avut loc pe DJ 412 A, între localitațile Mihăilești și Drăgănescu.A fost implicat un singur autoturism, în care se aflau cinci persoane. Din nefericire, conducătorul auto a fost găsit decedat, un tânăr de 26 de ani.

Trei dintre pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, au fost preluați de echipajele SAJ și SMURD și transportați la spital. Este vorba despre două tinere, de 17 și 21 de ani și de un bărbat în vârstă de 24 de ani. Cea de-a cincea persoană a refuzat transportul la spital.

Al doilea accident s-a petrecut duminică seară, la ieșirea din orașul Bolintin Vale. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane.


O femeie, în vârstă de 27 de ani, pasageră într-unul din autoturisme, a fost găsită încarcerată și a fost extrasă de pompieri din autoturism cu ajutorul accesoriilor de descarcerare. Atât aceasta, cât și celelalte două persoane implicate (un bărbat în vârstă de 31 de ani și o femeie de 50 de ani) erau conștiente, au primit îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportate de echipajele SAJ și SMURD la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *