Festivalul Racilor și fructelor de mare ajunge si la Giurgiu, pentru prima dată după ce a trecut prin toate marile orașe ale țării. Intre 9 si 11 noiembrie, organizatorii promit un festin culinar cu iz de mare, preparate gustoase și prețuri accesibile.
Un festival de street food vine să potolească poftele culinare ale celor mai exigenti giurgiuveni.
De astazi, 9 noiembrie, si pana duminica,11 noiembrie, intre orele 11 si 23.00, sunteti poftiti si pofticiosi ai Festivalullui Racilor și Fructelor de Mare.
Adu-ti pofta de mancare si cheful de viata pe pietonala Mircea cel Batran din Giurgiu, unde bucatari renumiti ai unui restaurant din parcul Herastrau din Bucuresti va vor ademeni cu raci, vongole, creveti king, midi, calamar , caracatita si pesti mediteraneeni gatiti dupa retete secrete in cel mai gustos mod cu putinta si in cele mai mari tigai pe care le-ai vazut pana acum.
Va fi un specatol culinar de neratat, iar vremea, de iesit din casa .
Camelia Sachetti