Giurgiu-Tribune

“WHO LET THE DOG OUT ?” – Sau cum latra cainele turbat“ dupa lupii tineri”?

Trezit parca dupa un dus rece, sau speriat de rezultatele ultimelor sondaje, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu spune ca există ”o bună probabilitate” ca partidul pe care il conduce să meargă pe liste separate de PSD.

Cum asa? Cum adica “o buna probabilitate”? Hmmmm…. Ca si cum o “rea probalilitate” ar fi daca ar primi o plangere penala din partea unui apropiat al lui Nicolae Badalau pentru că a refuzat să pună în aplicare decizia ÎCCJ , prin care senatorul de Giurgiu Cristian Marciu se dovedeste a fi incompatibil!?

Cine si de ar strica linistea si pacea din coalitie ?
Cel mai probabil cineva din Giurgiu , care ar avea de castigat de pe urma acestei mutari .
Sa zicem totusi ca “domnul de toba” , toba de administratie , neutru in general la fratricidul PSD-ului giurgiuvean ar disparea … Ca la ruleta ruseasca ar aparea urmatorul pe lista : Cristian Matei , agreat de Badalau.

Inlocuirea lui Marciu cu Matei, ar regla cumva situatia in reprezentarea PSD -Giurgiu in parlament , si cumva si conturile cu deputatii Razvan Cuc si Alexandru Andrei .
Sa fie oare donmul senator Badalau in spatele acestui puci? Chiar atat sa fie de disperat incat sa recurga la metode disperate?
Zic si eu gandindu-ma ca abia a fost a fost trimis la DNA un dosar care il vizeaza pe fiului Aureliei Dobre dorita in functia de presedinte C.J ., IN LOCUL LUI Marian Mina .
Si fosta prefecta, caine credincios, a fost reciclata si transformata intr-o arma de buzunar “just in case”, pentru binecunoscutele matrapazlacuri de care a dat dovada ca este capabila indiferend ca a avut parul drept sau ondulat.

Urmeaza sa vedem daca ii va iesi lui Badalau “ pasenta “ cu executia politica a Aureliei Dobre , prin fiul sau, apoi cea cu mazilirea lui Marciu prin orice mijloace, chiar si cu riscul unei razmelite in alianta .
“Who’s next?” este intrebarea legitima a giurgiuvenilor care se tem de cainele turbat si negru in cerul gurii , lasat liber, chelalaind dupa un lac “ e doar o balta ,tutu –i ‘mama ma-sii”! ( nu, n-am scris gresit ‘ tutu-i’.)

Acesta este un pamflet. Tratati-l ca atare!
Camelia Sachetti

Visits233 Visits 3 Visits 789926

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *