-Zi asa Mariane , vii cu frati-tu’ !

 

Padurel Erectilu’

 

C-ai pus-o pe mata-mare sa ne umple de laturi in fiecare zi , ‘ai te-am inteles . Te-am fi-nteles si cu angajarea nevesti-tii la Economie , desi lumea-n targ vorbeste ca ori e econoama cu literele , ori a avut mana dreapta-n ghips cand a-nvatat sa scrie , ca scrie greu de tot ,saraca !
Te-am fi inteles ,asa cum o facem de-un an jumate  si ca limbaju’ asta academic nu e de capu’ tau de cocalar trait in mediu ,,baietesc” unde apelativu’ general e ,,coaie !”
Da’ , faci ce faci si cand te-ncurci il aduci pa frati-tu-ala mare care s-a deghizat de haloween in simbol falic si nu mai poate sa-si scoata masca ca s-a stramtat fiindc-a intrat la apa . Dracu stie unde si-o fi bagat bou’ capu’ .
Si-asa de sub durex ne cearta frati-tu’ Padurel Erectilu’ ca de ce nu votam noi cand vreti voi sa modernizati spitalu’ ?
-Ca stim ca furati ba , d-aia !
-Ca provocati sedinte de-ndata si mimati graba ca sa nu vada nimeni pe la comisii ce furaciuni faceti .
L-ati mai adus si pe tactu-mare , pe care l-ati facut IT-ist la batranete sa justificati prezenta lu’ Padurel Erectilu si sa ne spuneti ca mai aveti un pic si va faceti un milion de bolsevici pe internet .
-Ba ! Era acu’ 28 de ani un partid in Romania care-avea patru milioane de membrii cu carnet rosu si-n trei zile n-a mai ramas unu’ , asa ca nu va-nfoiati prea mult si-aveti grija de comunistii-astia batrani ca peste un an doi tot pe ei saracii o sa-i puneti sa stearga tot ,doar doar vi s-o pierde urma .
Si-ar mai fi ceva .
Evitati sa-l luati pe Padurel acasa c-ati vazut ce naravas e-al naibii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *