Zile negre la Giurgiu

Weekend-ul ce tocmai a trecut a debutat cum nu se poate mai rău. 5 persoane și-au peridut viața în urma unor situații care mai de care mai tragice. 4 bărbați și o femeie au sfârșit în urma unor tragedii cumplite.

În seara zilei de vineri în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Băneasa, doi bărbați din București au decedat. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu,un bărbat de 73 de ani, din municipiul București,  nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul condus de către un bărbat, de 34 de ani, din comuna Stanesti.

In urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto, de 73 de ani și a unui bărbat, de 43 de ani, tot din municipiul București, pasager in autoturismul condus de către acesta.

De asemena, in urma accidentului a mai rezultat rănirea unei tinere de 19 ani, din comuna Stanesti, pasageră in autorismul condus de către barbatul de 34 de ani. În cazul acesta în prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală de culpa.

 

La o zi distanță un alt bărbat în vârstă de 83 de ani a decedat în urma diagnosticării cu noul Coronavirus. Acesta a fost confirmat pozitiv la data de 05.09.2020. Bărbatul a fost  diagnosticat și internat la o unitate spitalicească din județul Giurgiu, unde în urma complicațiilor intervenite pe fondul vârstei înaintate și a problemelor de sănătate, a decedat.

 

Un alt caz șocant s-a petrecut pe malul unei bălți de pescuit din zona Naipu.Este vorba despre un bărbat, de 65 de ani, din Bucureşti, care a decedat după ce ar fi fost înţepat de o insectă în buză şi limbă. Cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei. Și în acest caz polițiștii efectuează cercetări într-un dosar ce are ca obiect moarte suspect.

 

Un alt incident grav s-a petrecut în localitatea Prundu. Este vorba despre o femeie de de 77 de ani care a fost sfâşiată în propria curte de un câine din rasa Amstaff. Câinele era neînregistrat la poliţie aşa cum cere legea. Potrivit localnicilor acelaşi câine ar mai fi atacat și rănit o a doua persoană. În momentul atacului în curte era şi un al doilea câine, din aceiaşi rasă, legat însă în momentul incidentului. Proprietarul câinelui era chiar fiul femeii. Acesta a fost amendat cu 500 de lei.Potrivit autorităților, câinele agresiv va fi eutanasiat iar cel de-al doilea, va fi înregistrat şi dat spre adopţie. Până când îşi va găsi un stăpân, va rămâne într-un centru din satul Uzunu, judeţul Giurgiu.

 

Alexandra Buzică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *