Giurgiu-Tribune

Consilierii PSD, vot cu aplauze împotriva copiilor cu dizabilități din județul Giurgiu

 

Azi a fost ședință a Consiliului Județean, prezidată de vicepreședintele Elisabeta Mihalcea.

A fost o ședință în zi de mare sărbătoare pentru români, când ne-am fi așteptat la mai puține mișto-uri din partea unor consilieri județeni, care și-au făcut un obicei, ca din neștiință să-și ironizeze votul sau chiar colegii din Consiliu.

Azi, însă, în ședință, la punctul 11, consilierul județean PSD, Mihăiță Grigore a simțit nevoia să aplaude după ce el, alături de colegii săi consilieri PSD au votat împotriva realizării unui centru de hipoterapie pentru copiii cu dizabilități din județul Giurgiu.

Motivația consilierului PSD, de-a dreptul puerilă, a fost aceea că ar fi existat anumite greșeli în proiectul de hotărâre. Nimic mai neadăvarat, având în vedere că secretarul general al Consiliului Județean, Aura Brebenel i-a atras atenția consilierului că toate aceste aspecte (dacă ar fi existat) ar fi putut fi discutate înainte de vot, plus că proiectul a fost dat spre studiu consilierilor județeni, cu multe zile înainte de ședință.

Prin urmare, consilierul județean PSD, Mihăiță Grigore a catadicsit să-și aplaude votul împotriva copiilor cu dizabilități din județul Giurgiu, iar momentul a fost transmis în direct de postul OPEN TV, minutul 33:16.

(4) Facebook Live | Facebook

Împortiva proiectului care vizează realizarea unui centru de hipoterapie pentru copiii cu dizabilități au votat 9 consilieri PSD.

Visits: 34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *