Roșia Montană, tezaurul și jignirile primarului Anghelescu – temele conferinței de presă AUR Giurgiu

Un candidat la europarlamentare, doi canditați la Consiliul Județean (președinte și consilier) și candidatul la primăria Giurgiu s-au aflat, azi, în săptămânala conferință de presă a AUR Giurgiu.

Primul vorbitor, Simona Maria Petcu, candidat la europarlamentare.

Lector universitar la Universitatea de Psihologie, mediator autorizat și mama a patru copii, Simona Maria Petcu a subliniat faptul că AUR dorește să trimită în Parlamentul European cât mai mulți eroparlamentari, buni români, iubitori de țară.

Temele abordate în conferință au făcut referire la Roșia Montană și suspiciunile care planează asupra celor pe care i-a catalogat drept trădători de țară prin înstrăinarea resurselor naționale și Tezaurul românesc – o mare nedreptate făcută României prin refuzul Rusiei de a-l înapoia.

Al doilea reprezentat AUR care s-a adresat presei este Dorin Cîndea, aflat la al treilea mandat de consilier județean Ilfov, care în acest an va face parte din echipa de la Giurgiu pentru un post de consilier județean.

Economist – inginer, tată a trei fete, Dorin Cîndea a fost membru PNL, PMP, iar acum AUR, cu gândul de a aduce cât mai multe voturi pentru AUR Giurgiu.

La rândul său, Bogdan Bratu, candidatul AUR la primăria Giurgiu a ținut să își motiveze, încă o dată, dezamăgirea față de primarul Adrian Anghelescu, cel care, într-o apariție în cadrul unei emisiuni online l-a jignit pe candidatul AUR.

Nu mă așteptam la dânsul, îl știam un om educat și nu mă așteptam să mă jignească în așa hal cum m-a jignit la un post local de televiziune, unde s-a dresat cu cuvintele tâmpit, imbecil… Nu putem tolera așa ceva. Eu nu am făcut o campanie murdară. Eu am spus în fața dvs, am spus și la emisiunile în care am fost invitat, că fac o campanie politică curată și atrag atenția la ce nu este în regulă în Giurgiu și soluțiile cu care eu vin. (…) Văd că  de când am început să semnalez unele probleme ale Giurgiului, sunt atacat constant de un site care îi aparține d-lui primar ”Dorel din Las Firbinți.” Să mă scuzați, dar sub domnia d-lui Anghelescu, am ajuns chiar de Las Fierbinți.” – Bogdan Bratu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *