DGASPC Giurgiu, încotro?

Într- o postare pe contul său de facebook , o giurgiuveancă descrie cu nume și grad de rudenie rețeaua de angajări,  fictive spune dumneaei ,  la DGASPC Giurgiu . Mai mult decât atât,curajoasa giurgiuveancă ne promite zilnic dezvaluiri pe această temă.

O să urmărim și noi cu interes acest ‘folileton’ , mai ales că vocea sa a căpătat ‘ ecou’ pe internet . O tânară i-a scris actualului președinte al C.J. Giurgiu, Dumitru Beianu drept răspuns la o postare ce avea altă temă ; ‘este inadmisibil ce se întâmplă la DGASPC Giurgiu: angajări, nepotisme, favoruri! Ce șansă mai am eu , ca tânăr , să-mi găsesc un loc de muncă decent când peste tot se practică acest lucru?’

 

Iata mai jos textele postărilor precum  și linkul, respectiv foto pentru conformitate;

 

𝐀𝐍𝐆𝐀𝐉𝐀̆𝐑𝐈 𝐅𝐈𝐂𝐓𝐈𝐕𝐄 𝐋𝐀 𝐃𝐆𝐀𝐒𝐏𝐂 𝐆𝐈𝐔𝐑𝐆𝐈𝐔 – 𝐌𝐀𝐅𝐈𝐀 𝐋𝐔𝐏𝐔 𝐌𝐈𝐍𝐀 𝐁𝐀̆𝐃𝐀̆𝐋𝐀𝐔

Promitem ca in fiecare zi sa postam câte un episod sau doua despre angajările dubioase efectuate de către  mafia PSD.

𝐈𝐧 𝟐𝟎𝟏𝟔 𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚̆ 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐉 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮, 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐜𝐡𝐢𝐦𝐛𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐃𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐬𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢, 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞𝐫𝐞  𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚 „𝐩𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭” 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐢𝐚 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐚𝐧𝐝𝐮-𝐬𝐢 𝐫𝐮𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐢 𝐟𝐨𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐩𝐢𝐚𝐭𝐞 – 𝐩𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐞𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭 – 𝐢𝐧 𝐃𝐆𝐀𝐒𝐏𝐂 𝐆𝐢𝐮𝐫𝐠𝐢𝐮.*

𝐍𝐮 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐬𝐚 𝐧𝐮 𝐧𝐞 𝐢𝐧𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚𝐦 𝐝𝐚𝐜𝐚 𝐚 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐚𝐮 𝐧𝐮 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭𝐚 𝐥𝐞𝐠𝐞𝐚, 𝐝𝐚𝐜𝐚 𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚𝐭 𝐬𝐚𝐮 𝐧𝐮 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐜𝐫𝐢𝐭𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐝𝐞𝐜𝐚𝐭 𝐜𝐞𝐥𝐞 𝐥𝐞𝐠𝐚𝐥𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐝, 𝐢𝐧 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐢𝐭𝐮𝐭𝐢𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐫𝐮𝐝𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭𝐢𝐢, 𝐚𝐬𝐭𝐟𝐞𝐥 :

Director General Adjunct Sorina Neacsu  are – din intamplare – fratele angajat preot la caminul de batrani de la Mironesti (Grigore D.) si cumnatul ( Ghelmez C.) angajat intr-o structura a institutiei. Varul sau ruda ei (Nistor Cristinel), fost politist, a fost angajat administrator la sediul DGASPC Giurgiu, si-a adus si familia la randul sau (fiul, Nistor Razvan – maseur si sotia, Nistor Mihaela, la Centrul de Zi „Luceafarul”). Dna. Neacsu Sorina nu putea sa nu-si ajute soferul, Capitanu Florin angajand-o pe fata acestuia, Capitanu Adriana ca asistent medical.

De asemenea a adus-o si pe fata vitrega a bunei ei prietene, Arsene Gigi Ionela, directorul adjunct de la Casa de Pensii – si anume, Panait Alina, ca inspector de specialitate. Suntem siguri ca organele statului vor mai descoperi si alti angajati.

❗Directorul economic, Stanculescu Florentina de la CJ Giurgiu si-a angajat soțul, in anul 2018 (Stanculescu Marian, pensionar de la jandarmi)  direct coordonator personal de specialitate, fara nicio legatura si experienta in domeniu iar sora, Coscai D., tot coordonator, fost salariat la o banca comerciala) .

https://www.facebook.com/panait.adriana224

 

Răspuns la o postare despre un monument pe contul de facebook al președintelui  C.J. Giurgiu, Dumitru Beianu (n.r.).

 

Dumitru Beianu, este inadmisibil ce se întâmplă la DGASPC Giurgiu: angajări, nepotisme, favoruri! Ce șansă mai am eu , ca tânăr , să-mi găsesc un loc de muncă decent când peste tot se practică acest lucru?

Aș dori , în calitate de cetățean care V-A VOTAT , să luați toate măsurile necesare pentru rezolvarea problemei din acea instituție!’

Județul Giurgiu este unul în care  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) deține  cel mai mare număr de angajați din țară, peste 960.

Aceștia  nu își primesc la timp  salariile și adesea au organizat proteste .

 

Camelia SACHETTI

One thought on “DGASPC Giurgiu, încotro?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *