Caravana AUR ”Patrioți în Europa”, la Giurgiu

Alianța pentru Unirea Românilor a demarat, la începutul lunii noiembrie Caravana “Patrioți în Europa”!  Această inițiativă este menită să aducă aducă mai aproape de români candidații AUR la alegerile pentru Parlamentul European de anul viitor, dar și programul cu care AUR va merge în legislativul european.

Caravana a ajuns, marți, 28 noiembrie, și la Giurgiu, autocarul cu cei care vor candida la europarlamentarele din 2024 poposind în fața teatrului ”Tudor Vianu”.

Candidații AUR la alegerile europarlamentare vor parcurge, în aceste, toate județele din România. ău. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările.

”Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene.

AUR își manifestă angajamentul ferm față de România și față de cetățenii săi, iar Caravana “Patrioți în Europa” este o dovadă clară a determinării de a lupta pentru interesele și valorile românești în cadrul Uniunii Europene.„ – au declarat reprezentanții AUR

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *